Norsk bokmål (Norway)Deutsch (DE-CH-AT)
Feil
  • JFTP::login: Unable to login
  • JFTP::write: Unable to use passive mode
  • JFTP::write: Unable to use passive mode
  • JFTP::write: Unable to use passive mode

Lokal Informasjon

På denne siden finner du informasjon om hvor Sjøstjernen befinner seg, samt mer om lokalmiljøet man kan besøke og oppleve.

 Fjordane

 Bremanger kommune befinner seg helt vest i Sogn & Fjordane. Den er Norges tredje største øy.

 Bremanger

Sjøstjernen er plassert i Bugta. Bugta er sentralt plassert mellom øyas to største bosetninger som er Kalvåg og Bremanger. For ferjereisende er det også kun 5 km til hytten fra ferjekaien i Smørhamn, og ca 20 km til Oldeide som har forbindelse til Måløy.

 Utsikt mot Bugta fra Kalvåg   Utsikt over Kalvåg

 Kalvåg og Bremanger ligger begge ca 10 km fra Bugta. På begge steder finner man butikk, bank, restaurant, gjestebrygge og utesteder. Om sommeren er stedene yndede stoppesteder for båtturister.

Grotlesanden   Utsikt mot Bugta helt i bakkant av bildet

Ca 15 km fra Bugta i retning Bremanger finner man en av vestlandets finesete badestrender, Grotlesanden (t.v). Det er også mange fine steder for padling, fisking og bading i nærheten av Bugta (t.h), alle i rolig farvann.

Hornelen, 860 moh   Solnedgang ved Olderveggen, vest av Grotlesanden

Bremanger byr på mange fine turopplevelser til fots. Til høyre ser du Hornelen, 860 moh. På sene sommerkvelder kan man nyte en vakker solnedgang i havgapet. Bildet til venstre er fra Olderveggen, vest av Grotlesanden.