Feil
  • JFTP::login: Unable to login
  • JFTP::write: Unable to use passive mode
  • JFTP::write: Unable to use passive mode
  • JFTP::write: Unable to use passive mode

Sjøstjernen

Sjøstjernen var den første av våre to hytter som ble konstruert. Den er den minste med seks sengeplasser, men på grunn av dens spesielle konstruksjon er det god plass både inne og spesielt ute.

Sjøstjernen har en unik trekantet konstruksjon som gir stor styrke og stabilitet. Fordelene ved en trekant kontra en rektangulær konstruksjon er at alt det vesentlige av oppdriftsmidler ligger plassert der tyngden er, under bygget.

 

Sjøstjernen og bua, gamlehuset i bakgrunnen
 I naturskjønne omgivelser ligger Sjøstjernen trygt forankret i Bugta i Bremanger kommune, vest mot storhavet i Sogn og Fjordane fylke.

Sjøstjernen  Sjøstjernen

Sjøstjernen er miljøvennlig og gjør ingen inngrep i naturen.

 

Uteplass   Brygge på hytta
Sjøstjernen har stor uteplass fordelt på tre verandaer i hvert hjørne. Disse er knyttet sammen med overbygde gangveier rundt hytten. På den ene siden er det laget til flytebrygge for enklere adgang med båt.

Grilling i fjæra   Badminton på plenen på land
Noen åretak unna, med en av de to båtene som følger med Sjøstjernen, er det areal på land til grilling, bading og spill som badminton og krokket.

Badet   Ko-øye i døra   Utgang mot uteplass fra badet 
Badet er innredet med lettstelte materialer. Alle beslag i rustfritt stål. Alle innvendige dører har "ko-øyer". Også badet har egen utgang til uteplass. Badet er utstyrt med vannklosett, dusj og vaskemaskin.


Kjøkkenkroken   Spiseplassen på kjøkkenet   Spiseplass utenfor kjøkkenet
Hytten er utstyrt med et funksjonelt kjøkken. Ovnen er gassdrevet med stekeovn, samt avtrekksvifte i glass og stål over. Over skapet er det installert en Foma varmepumpe som også fungerer som air condition om sommeren. Kjøleskap og oppvaskmaskin er levert av Bosch. Spisebordet er beregnet på fire personer. Utenfor vinduet er det også spisebord for fire personer når været tillater det.


Koselig sitteplass i stuen   Stue med stuebord, tv og dvd spiller

Stuen er stilfullt innredet med mørkt gulvbelegg, hvite vegger og store glassflater. Stuen er delt inn i to seksjoner. Hoveddelen består av en treseters sofa samt to stoler og bord. På motsatt side av rommet finner man to lesestoler med godt leselys. Stuen er utstyrt med tv, radio, cd og dvd spiller.

Spesiell dekor i stuen   Trappen opp til andre etasje   Dekor i trappeoppgang til andre etasje

Sentralt i stuen finner vi en gass peis som varmer godt på kalde dager. Her finner vi også trappen til loftsetasjen med soverommene. Denne trappen er designet med spesielle trinn for å ta minst mulig plass i stuen.

Soverom med spesialvindu som åpner opp til å bli veranda   Enkeltseng på soverom   Dobbeltseng på soverom

De to soverommene i annen etasje rommer to doble og to enkle senger. Det ene soverommet er utstyrt med veranda-vindu.